Vel fremme..

Endelig har vi kommet frem til Kathmandu og Norwegian house! Det ble en lang reise med mange timer venting og lite soving, så det var en trøtt gjeng som tok bena fatt og vandret gatelangs i skumringen på utkikk etter middag. Vi hadde riktignok med oss en guide som viste veien, og det var greit siden vi hadde nok med å holde oss på bena. Det er generelt ganske ulendt, mørkt og motorkjøretøy i en helvetes fart, så da hadde vi nordmenn nok med det!

Vi er 13 på tur og har allerede vært 13 til bords opp til flere ganger – så dette kan ikke gå annet en bra! Det ble en etterlengtet øl sammen med momos på meg til middag – ganske likt som dumplings, og veldig godt. Ølen smakte som en IPA og da kunne kvelden rett og slett ikke bli bedre!

Utenom dette har vi ikke rukket mye. Det har vært observert 4 stk på en motorsykkel, en geit på et busstak og et sammensurium av elektriske kabler som ikke kan beskrives med ord – men ellers er det mye som forventet med mye støv og mye trafikk. Helt ærlig så har jeg hatt bilturer som har satt dypere spor, så sånn førsteinntrykk messing virker disse folka snille og pålitelige. At alle våre sekker og kofferter lå på taket uten et eneste tau som sikring, det er jo bare vanlig.

På handlelista til i morgen står munnbind så jeg ikke får kols og toalettpapir så vi slipper pinlige samtaler på engelsk/nepali. Det er bare å forberede seg på 12 uker med konstant frykt hver gang man drar ned på do – er det denne kabelen som tetter hele systemet..? Deilig å leve litt på kanten igjen!

Nå har jeg lagt meg med skjerf, ullsokker, genser, bukse og tøfler – og satser med det på en varm første natt i Nepal.

⁃ Keijei

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s