Nosy Iranja

P1010526

Det var en ny dag og en ny øy – i dag dro vi til paradiset Nosy Iranja!

For første gang her på Madagaskar kjente vi på Africa Time. Avgang skulle være kl 08.00, men klokken tikket 09.03 før båten satte full gass så i lende hvor det eneste vi kunne se var horisont. Det skulle ta litt over 1,5 timer med full gass, en ekstra tank med bensin og rimelig tresmak i ræva før vi skimtet hvit strand og turkistblått hav. For et sted!!

P1010704P1010751

Ved hvert lavvann kommer denne stripen med sand mellom to små øyer til syne. Dette danner da en kritthvit strand med pisslunka vann. På langrunna var det helt utrolig, det var like varmt som et badekar – og nei, det var ikke der vi tisset, det var lengre ut…

P1010630

Så hva gjør man på en slik strand i flere timer? Man tar bilder. Det ble utallige poser, et par hjul og forsøk på noen ganske facy yogastillinger… Noen mer vellykkede enn andre, og det er de som ser dagens lys her. Vi har selvsagt et par tusen bilder etter denne dagen, men med noe tvilsomt nett er dette det beste vi fikk til..

P1010830P1010812P1010880

Vi fikk servert lunsj som bestod av raspa gulerot, kjøttbiter og reker på pinne, ris, knokkelkraft og fisk komplett med hode – det smakte faktisk ganske så godt! Bedre enn de svette bagettene vi har spist mer enn nok av på denne turen.

Ellers er vi litt røde både her og der, men ingen faretruende bergunderfarge ennå. Nå har vi sittet å sett nok en vakker solnedgang med en øl, før vi rusler nedover for å finne middag. I morgen venter nye eventyr, så vi er nok i seng til kl 22.00 i kveld også..

  • Ekteparet

En kommentar om “Nosy Iranja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s