Keijei 27 år!

Min flotteste, trofaste, og (nå) gamle ektefelle fyller år i dag! Jeg trodde aldri dagen skulle komme, at du også må svare ”jeg er 27 år gammel” når folk spør. Bare dette året slapp vi unna både pest på Madagaskar og kolera i Zimbabwe – at vi fortsatt er i live i beste velgående er faktisk et under.

Det blir dessverre ingen hurramegrundt rebus i dag, grunnet lite tid, kaos i hverdagen, jobb og diverse – noe som mest er min skyld. Men det skal heller ikke stikkes under en stol at flittige Kaja også har nok å finne på om dagen. To jobber, skole og leilighetsjakt er ikke bare bare – så vi får heller ta det igjen en helg vi begge kan ta´n helt ut som i gamledager. Er det en ting vi fant ut i Afrika, så er det at vi har faenmeg blitt voksne vi og, tro det eller ei. Dragningen mot Morgan og intense fyllekuler er ikke like sterk, kanskje mest fordi vi ikke er mennesker igjen før et par uker etter. Uansett skal vi nå ut å spise i kveld etter ærbe, og det gleder jeg meg stort til! Kanskje vi til og med skal overskride leggetiden, som vanligvis er kl 22.00.

Håper du blir vartet opp i hue og ræva innen den tid, at du kan ligge horisontalt og peke, bli fora med melkesjokolade, type smil, og at du kanskje får i deg et vinglass eller to.

Takk for alt så langt, kjære Keijei, det har vært en fryd å få være i ditt selskap i alle disse år. De sier jo at de beste åra er i 40 års alderen, så vi har heldigvis nok å se frem til! Også har jeg jo blitt litt glad i deg etter alle disse åra da, selv om det er tabu og ta opp slike sensitive og følelsesmessige temaer.

Hipp hipp hurra for deg, see you just now now!

PS: sjekk mailen din……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s